Stages - Leerwerkplek - Vacatures bij HORNBACH

Werk aan de winkel, tijdens een stage bij HORNBACH

Ben jij op zoek naar een stage waar je daadwerkelijk iets leert? Waar je de praktijk in volle glorie mag ervaren, maar waar je ook de theorie erachter krijgt uitgelegd? We zijn bij HORNBACH gek op aanpakkers, maar dat betekent niet dat je alleen maar koffie mag zetten en vuilnis weg mag brengen (al vinden we het, moeten we toch ook eerlijk over zijn, stiekem erg fijn als je dat wel doet). We willen je daadwerkelijk iets leren én hopen tijdens je stageperiode ook echt gebruik te mogen maken van jouw spreekwoordelijke gereedschapskist. We werken met meeloopstages, maar hebben links en rechts ook wel eens plek voor een afstudeeronderzoek. We leren graag van jou, net zoals jij van ons wil leren.

HORNBACH biedt verschillende stagemogelijkheden voor BBL-stages en BOL-stages. Deze stage-soorten vinden plaats in de winkels. Hiervoor nemen we doorgaans studenten aan die een opleiding in de richting van Retail, Logistiek of Beveiliging volgen.

Op het hoofdkantoor bieden we stages op het gebied van onder andere HRM, Marketing en Communicatie en Bedrijfskunde. Hiervoor werken we graag met HBO-ers die een opleiding volgen in een goed aansluitende richting.

Wil je weten welke BBL-stages en hoofdkantoorstages er op dit moment beschikbaar zijn? Je vindt ze tussen onze reguliere vacatures. Meer informatie over onze BOL-stages vind je op de website van SBB.

Een enthousiaste open sollicitatie lezen we overigens ook altijd met veel interesse. Dus heb jij een briljant idee? Mail maar door. Wij zijn benieuwd!

Bekijk banen in deze categorie