In de nieuwe vestiging in Enschede

HORNBACH groeit door!

In oktober 2021 opende HORNBACH alweer haar 16e Nederlandse vestiging. In Apeldoorn om precies te zijn. En dat smaakte naar meer. Maar goed dus dat we nog steeds veel groeimogelijkheden in Nederland zien!

Enschede
In 2022 gaan we onze eerste vestiging in Twente openen! In het eerste kwartaal openen we in Enschede onze HORNBACH-deuren. Enschede wordt onze 17e vestiging. 17e! Via deze link kun je de bouw van onze nieuwe vestiging live volgen via de bouwwebcam: https://images.webcam.nl/hornbach01uur.jpg

Voor de vestiging Enschede zijn we druk op zoek naar nieuwe medewerkers; helden met een hart voor klussen, vakmensen met verstand van zaken.

Houd onze website in de gaten
HORNBACH begint doorgaans zo’n 10 maanden vóór de opening van een nieuwe vestiging met het werven van nieuw HORNBACH-talent. Door een jobalert aan te maken op onze website ben je direct op de hoogte zodra we hiermee beginnen. We hebben voor zo’n nieuwe vestiging steeds weer een diverse groep talenten nodig; van vestigingsmanagers tot hulpkrachten en alles daar tussenin. We zoeken naar een team dat elkaar aanvult, versterkt, aanvoelt en verbreedt. Zin om onderdeel uit te maken van zo’n team? Lees hieronder verder…

Vind de vacature voor jou!
Zoals aangegeven zetten we per nieuwe vestiging steeds een breed scala aan vacatures uit. Voor een geheel nieuwe vestiging hebben we namelijk allemaal verschillende soorten mensen nodig, elk met hun eigen kracht, visie, ervaring en talent.

Om die reden verdelen we al onze vacatures in verschillende functiegroepen. We beginnen met het invullen van alle leidinggevende functies. Daarna volgen alle verkoopmedewerkers, beveiligers en de medewerkers van de servicebalie. Als laatste gaan we op zoek naar caissières en hulpkrachten. Via onze website vind je dus heel snel en eenvoudig de HORNBACH-vacature(s) die op jou en je capaciteiten aansluiten!

Sollicitatieproces
Heb je een mooie vacature gevonden? Reageer dan via de website. Jouw sollicitatie komt op deze manier keurig bij ons terecht en wij zorgen er uiteraard voor dat we je sollicitatie zorgvuldig bekijken. Hebben we voldoende mooie motivatiebrieven en CV’s binnen? Dan starten we met het organiseren van onder andere de HORNBACH-wervingsdagen.

We doen dit vaak in samenwerking met het UWV. Sluit jouw ingestuurde CV goed aan op de door ons uitgezette vacature? Dan nodigen we je uit. Op de HORNBACH-wervingsdagen selecteren we uiteindelijk de beste mensen voor onze nieuwe vestigingen.

Aan de slag…
Ben jij een van de gelukkigen? Ga jij ons helpen om die nieuwe vestiging de mooiste, beste, meest professionele vestiging van Nederland te maken? Bezit jij dat échte HORNBACH-DNA? Mooi! We zorgen er in dat geval voor dat je al vóór de opening van de nieuwe vestiging een aantal maanden wordt ingewerkt op een andere locatie, in een andere vestiging. Wij verzorgen het vervoer. Dat is fijn voor ons én voor jou. Want zo weet jij straks in de nieuwe winkel precies wat je moet doen en kunnen we samen succesvol starten aan een nieuw avontuur bij HORNBACH.

Op de hoogte blijven?
Klinkt bovenstaande je als muziek in de oren en wil je graag onderdeel worden van de nieuwe HORNBACH-vestiging in Enschede? Solliciteer dan snel op één van on ze vacatures. Waar wacht je nog op!

Bekijk banen in deze categorie