dcsimg

 

Nieuwe vestiging: Amsterdam-Sloterdijk

In het eerste kwartaal van 2017 is het zover, dan opent HORNBACH de deuren van de nieuwe vestiging in onze hoofdstad. De vestiging in Amsterdam Sloterdijk langs de A5 aan de Berchvliet bestaat uit een mega bouwmarkt, tuincentrum en bouwmaterialen Drive-In. Het totale grondstuk van nagenoeg 30.000 m2 overlapt de Berchvliet, waardoor het mega pand over de straat wordt gebouwd. HORNBACH is al uniek in de doe-het-zelf en met de nieuwe vestiging ook nog eens uniek met de bouw. Houd onze website en de pers in de gaten met betrekking tot het verloop van de bouw en de opening.

Voor deze nieuwe vestiging, gaan wij circa 150 medewerkers werven, voor verschillende functies. Hierin gaan wij gefaseerd te werk. Eerst werven wij het leidinggevende kader, daarna onze verkoop-helden en daarna alle overige functies. Onze caissières en hulpkrachten werven wij pas in het laatste kwartaal van 2016. Hou daarom onze vacatures goed in de gaten!

Staat de functie van je voorkeur er niet bij, schrijf je dan snel in op ons Heldenportaal of maak een searchagent aan. Wil je meer weten over de vestiging of over de bouw van de vestiging klik dan hier!

Bekijk banen in deze categorie