HORNBACH komt naar Apeldoorn!

In januari 2020 opende HORNBACH alweer haar 15e Nederlandse vestiging. In Duiven om precies te zijn. En dat smaakte naar meer. Maar goed dus dat we nog steeds veel groeimogelijkheden in Nederland zien!

Apeldoorn
In 2021 gaan we de volgende stad met veel overtuiging en enthousiasme veroveren: Apeldoorn! De HORNBACH-deuren zullen in het laatste kwartaal van 2021 opengaan en daarmee is vestiging nummer 16. Benieuwd hoe het ervoor staat met de bouw? Neem dan een kijkje via onze bouwwebcam via de volgende link: https://www.kijkopdebouw.nl/projecten/hornbach-apeldoorn.

Dat betekent dat we nu al druk op zoek zijn naar nieuwe medewerkers; helden met een hart voor klussen, vakmensen met verstand van zaken.

Houd onze website in de gaten
HORNBACH begint doorgaans zo’n 10 maanden vóór de opening van een nieuwe vestiging met het werven van nieuw HORNBACH-talent. Door een jobalert aan te maken op onze website ben je direct op de hoogte zodra we hiermee beginnen. We hebben voor zo’n nieuwe vestiging steeds weer een diverse groep talenten nodig; van vestigingsmanagers tot hulpkrachten en alles daar tussenin. We zoeken naar een team dat elkaar aanvult, versterkt, aanvoelt en verbreedt. Zin om onderdeel uit te maken van zo’n team? Lees hieronder verder…

Vind de vacature voor jou!
Zoals aangegeven zetten we per nieuwe vestiging steeds een breed scala aan vacatures uit. Voor een geheel nieuwe vestiging hebben we namelijk allemaal verschillende soorten mensen nodig, elk met hun eigen kracht, visie, ervaring en talent.

Om die reden verdelen we al onze vacatures in verschillende functiegroepen. We beginnen met het invullen van alle leidinggevende functies. Daarna volgen alle verkoopmedewerkers, beveiligers en de medewerkers van de servicebalie. Als laatste gaan we op zoek naar caissières en hulpkrachten. Via onze website vind je dus heel snel en eenvoudig de HORNBACH-vacature(s) die op jou en je capaciteiten aansluiten!

Sollicitatieproces
Heb je een mooie vacature gevonden? Reageer dan via de website. Jouw sollicitatie komt op deze manier keurig bij ons terecht en wij zorgen er uiteraard voor dat we je sollicitatie zorgvuldig bekijken. Hebben we voldoende mooie motivatiebrieven en CV’s binnen? Dan starten we met het organiseren van onder andere de HORNBACH-wervingsdagen.

We doen dit vaak in samenwerking met het UWV. Sluit jouw ingestuurde CV goed aan op de door ons uitgezette vacature? Dan nodigen we je uit. Op de HORNBACH-wervingsdagen selecteren we uiteindelijk de beste mensen voor onze nieuwe vestigingen.

Aan de slag…
Ben jij een van de gelukkigen? Ga jij ons helpen om die nieuwe vestiging de mooiste, beste, meest professionele vestiging van Nederland te maken? Bezit jij dat échte HORNBACH-DNA? Mooi! We zorgen er in dat geval voor dat je al vóór de opening van de nieuwe vestiging een aantal maanden wordt ingewerkt op een andere locatie, in een andere vestiging. Wij verzorgen het vervoer. Dat is fijn voor ons én voor jou. Want zo weet jij straks in de nieuwe winkel precies wat je moet doen en kunnen we samen succesvol starten aan een nieuw avontuur bij HORNBACH Apeldoorn.

Op de hoogte blijven?
Klinkt bovenstaande je als muziek in de oren en wil je graag onderdeel worden van een van de nieuwe HORNBACH-vestigingen? Je hoeft niet af te wachten tot de vacatures online staan. Je kan namelijk ook een jobalert aanmaken. Op die manier houden wij je actief op de hoogte van onze nieuwe vacatures!

En na Apeldoorn?
Dan gaan we door naar Enschede! Want daar zullen we in het eerste kwartaal van 2022 onze deuren openen. Ook hier zullen we zo’n tien maanden van tevoren starten met werven. Maak vast een jobalert aan of houd onze website in de gaten!

 
Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 5
Titel Plaats Full-/Parttime Datum Sort descending
Verkoopmedewerker Gereedschappen en IJzerwaren
Verkoopmedewerker Gereedschappen en IJzerwaren Apeldoorn, NL, 7321 BT Fulltime/Parttime 5-jan-2022
Apeldoorn, NL, 7321 BT Fulltime/Parttime 5-jan-2022
Medewerker Servicebalie
Medewerker Servicebalie Apeldoorn, NL, 7321 BT Fulltime/Parttime 4-jan-2022
Apeldoorn, NL, 7321 BT Fulltime/Parttime 4-jan-2022
Verkoopmedewerker Hout en Bouwmaterialen
Verkoopmedewerker Hout en Bouwmaterialen Apeldoorn, NL, 7321 BT Fulltime 29-dec-2021
Apeldoorn, NL, 7321 BT Fulltime 29-dec-2021
Caissière
Caissière Apeldoorn, NL, 7321 BT Parttime 24-dec-2021
Apeldoorn, NL, 7321 BT Parttime 24-dec-2021
Medewerker Logistiek
Medewerker Logistiek Apeldoorn, NL, 7321 BT Fulltime 24-dec-2021
Apeldoorn, NL, 7321 BT Fulltime 24-dec-2021